Thairestaurang, Uppsala

Tre tjejer i∼20 sitter vid ett bord.
Tjej 1 (till servitören): Men jag vill inte ha någon äggplanta i min rätt, för jag är allergisk mot ägg.
Servitören: Men äggplanta är ju en grönsak.
Tjej 1: Ja men jag är verkligen jätteallergisk mot ägg.
Tjej 2: Men det här är ju en helt annan sak.
Tjej 1: Ja men alltså, jag tål inget med ägg i namnet.


Sweden Rock, Sölvesborg

En tjej och en kille ~30 ska köpa belgiska våfflor. Det blåser ganska kraftigt och under tiden försäljaren ordnar med den andra våfflan lägger tjejen upp en hundring på disken.
Försäljaren: Du bör nog hålla i den så att den inte blåser iväg.
Tjejen (förvånat): Okej…?
Tjejen tar sedan ett ett stadigt grepp om den första våfflan.
Killen (sneglar lite snett): Jag tror nog att han menade pengen…

Klarade teoriprovet igår! Ett steg närmare körkortet, det känns underbart! Börjar dock bli jäkligt nervös över uppkörningen nu, speciellt när det inte har gått så bra som förväntat på sistone. ujuj..men det är bara att prova och se. Ni får hålla alla tummar ni har för mig!
I fredags var jag och Cristoffer och kollade på Thomas Järvheden. Rolig snubbe det där! Showen heter Från big bang till happy ending! Gå på den om ni har chansen. Nu såg jag dock att Magnus Betnér skulle komma till örebro han med, synd att jag inte upptäckte det tidigare. Det hade också varit roligt att se på, men det får bli en annan gång.

/Maya

Halkan igår var superrolig! Verkligen jättekul! haha ja det var allt jag ville skriva. Nu blir det frukost! :)
Drömde förresten om pingviner i natt.. helt apropå.
/ Maya
Good morgon!
I dag är jag tydligen hurtig och går upp tidigt. Ska nämligen iväg och göra halkan idag, läskigt! Alla säger dock att den är jätterolig så jag får hoppas på det. I går kväll var vi på kurs om Weledas naturliga hudvård. Det var jättekul faktiskt och väldigt intressant! Så om ni vill ha bra och skön hudvård så spana in dom kan jag bara tipsa om ;D Nu ska jag göra mig i ordning!
/Maya
Har haft ganska mycket att göra i veckan faktiskt, men det har varit väldigt roligt. Har jobbat typ varje dag, skönt att ha något att göra! I onsdags blev det att se på Hoffmaestro på ritz och i fredags lite utgång med trevligt folk! Lägger in en liten bild ;D Nu har jag även varit och röstat för första gången i mitt liv. Känner mig otroligt vuxen.
Haha hittade en gammal bild på mig och tesse med!


/Maya

Då kommer äntligen lite bilder! som sagt, det är med snabbhet är ingenting för mig. ;D
Förresten så måste jag bara berätta att dom ringde från skolan jag hade sökt till och sa att dom hade en plats till mig, jag var ju reserv. Men jag tackade nej.. känns bättre att ta ett år och fundera lite på vad jag vill innan jag hoppar på något. Men det är ju kul att veta att faktiskt kan komma in iaf! ;D
men nu bilder:

Hejhopp!
Nu är jag hemma från turkiet, eller det har jag i och för sig varit ganska länge nu men har inte velat skriva här innan jag lagt in bilderna på datorn så jag kunde lägga ut dom här. Tyvärr kan jag inte göra det nu men bilder kommer senare. Jag har haft det superbra iallafall. Verkligen jättehärligt! i veckan blir det jobb så jag kommer ha massa saker att göra. :)
Nej tänkte bara tala om att jag lever^^
pusshej
/ Maya