Moster, Andreas och Patrik har nyss varit här och ätit lite. Trevligt trevligt! Tog lite vår bilder när jag av misstag blev utelåst då jag klantigt nog hade glömt ta med mig nyckeln. Minns det som om det var igår...kanske för att det var just igår. Som tur var, var det inte jättekallt ute så det vara bara att sitta och vänta tills mamma och lennart kom hem./Maya

Kvinna halkade och landade på nyköpt semla!

Satan i gatan vilket härligt väder det är! haha. Nu känns det verkligen som vår. Har nyss tagit en liten promenad i mina earth skor och det var jättemysigt. Igår agerade jag chaufför till Viktor och Malins katter, dom skulle iväg och kastreras. Självklart var stackarna lite groggy när vi hämtade dom. Det är ju lite små sött med katter som blivit sövda, kommer ihåg när våra katter har varit iväg till veterinären och hur dom vinglar runt när dom kommer hem. haha stackarna. Lyxade till det med en sushi till lunch igår med, Haaallelluulejaa vad gott det är!
Träffade förresten en tant på busshållplatsen som hade halkat och landat på semlan som hon nyss hade köpt. Vilken otur! Haha.
/ Maya

"All my religious beliefs are based on star wars"

..och jag har ju knappt sett star wars.

Jag skrev förut att jag hade köpt konad nail art. Har inte hunnit prova alla mönster men några snygga naglar har jag lyckats gjort i alla fall. Tänkte lägga ut några bilder för att visa, tyvärr har jag mest dåliga mobil bilder men det får gå ändå. Jätteroligt är det, jag måste nog beställa några nya snart ;)

Nu blir det frukost och sen ska jag och mamma iväg och jobba lite!


   

/Maya

Idag är det torsdag och jag är hos cristoffer. Lennart fyllde år förra veckan(Grattis! :D) så på lördagen hade vi öppethus hemma för att fira honom. Det bjöds på mat och jag tror att alla hade jättetrevligt! Jag hade gjort mini cupcakes (lika som jag skrev om i ett tidigare inlägg). Gjorde en dubbel sats och det blev 128 st. Tänkte lägga ut lite bilder på dom med eftersom att det tydligen har blivit ett cupcake tema här på bloggen.
 
/Maya