Det är torsdag. Jag har rast. Sitter och lyssnar på konstig musik. Jobbet känns fortfarande bra och man får umgås med mycket trevliga (och konstiga) människor. Dock är det inte så mycket att göra när det är dåligt väder vilket det tyvärr är idag. Får hoppas att dagens löpsedlar stämmer: Medelhavsvärmen kommer i Augusti. Det skulle vara uppskattat. Var ledig i Tisdags och det var riktigt skönt att komma hem en sväng. Tog en shoppingrunda med mamma och brännde lite pengar men det var det värt. Nu börjar jag igen om ca 10 min så ska springa iväg nu.

Vi synes och höres. Puss

Hejsanhoppsan!
Tänkte bara uppdatera er lite. Just precis exakt nu ligger jag på ett täcke på en gräsmatta i den lilla gulliga staden Nora. Jobbar nämligen här i tre veckor och det är riktigt mysigt. Trivs jättebra hitils. eftersom att det är mycket jobb hela tiden så bor jag här på campingen. Ja, de var väl igentligen bara det jag skulle säga. Bara att komma förbi och campa några dagar om ni får tråkigt.

Ska även nämna att jag var i falun, skattungbyn och Lunån med mina töser förra veckan. hade verkligen jättekul.
aja, de får la räcka så länge! :P
Pusshej

Okej, nu är det så här: Regn är enbart mysigt om man är inomhus. Är man utomhus är det däremot ganska omysigt.
Det är inte heller så underbart med regn när man har bråttom till en buss och måste springa igenom hela stan för att hinna till busshållsplatsen i tid. När vi ändå håller på att klaga av oss (när VI ändå håller på att klaga av OSS!? Lider tydligen av en släng schizofreni med.) så kan jag ju fortsätta på det spåret. Det här med paraplyn va, jättesmart tanke men (det finns alltid ett "men") det är ju helt jävla värdelöst! Speciellt när det blåser. Det som händer är antingen att vinden tar tag i det o man blåser iväg, detta är då om paraplyet är av någorlunda kvalitet. Eller om man har varit snål och skaffat ett billigt skit paraply så fälls det ut och in och man springer runt men en strut i handen istället, vilket inte alls hjälper mig att hålla mig torr. Till råga på allt så luktar hela stan död abborre.  

Så, slutgnällt för idag. Nu är jag ju inne och har det mysigt. ;D


Ska träffa Tesse om ett tag så ska nog gå och fixa lite saker innan dess.

Pussipuss

Tjollahopp!

Har inte skrivit på länge och det beror delvis på att vädergudarna lyssnade på våra böner och gav oss sol och värme, Underbart! Det varade dock bara någon vecka för nu börjar den "svenska sommaren" igen och regnet det bara öser ner. Fördel med regn är att det luktar så gott och jag kan inte låta bli att älska det där mysiga ljudet som blir när regndropparna träffar fönstret. Det finns faktiskt fler anledningar till att jag inte skrivit och det är för att jag har varit ute och flängt lite hit och dit. Har hälsat på kompisar och kusiner samt varit på kryssning till St. Petersburg och Tallin med mamma och Lennart. Aja, det blir inte så mycket mer för idag men tänkte slänga in lite bilder från kryssningen iaf. Ha de gött.
Åh, måste bara berätta lite snabbt om den första bilden. Det var en obligatorisk säkerhetsövning på kryssningen som innebar att alla skulle sätta på sig flytvästar och gå till närmaste livbåt. Haha. snacka om förnedring, Kände mig som Svamp bob.
Dagens ord:

Intellektuell

Förklaring: Det min humor inte är!?

Hm...


Puss, kram & nyp