Idag blev jag livrädd för två barn. Ja, jag ska väl erkänna att jag är lite rädd för barn i vanliga fall med men det här var inga vanliga barn. Nej, de var såna där jobbiga som tigger godis av en. Ni vet med masker och grejer. BUS ELLER GODIS!? Är det verkligen idag man ska traska runt o tigga? Mycket märkligt.
Så här var de iaf, mamma smsar och säger att hon och Lennart är på väg hem, en liten stund senare plingar det på dörren och jag tror ju självklart att de är dom. Med full gallop springer jag ner för trappan och slänger upp dörren..Och där...(spännande musik) ...står de två dvärgar i scream masker! Jag blev helt ärligt jätte chockad o rädd så jag skriker till högt o ljudligt! Haha. Dom stackars barnen blev väl också jättechockade antar jag. Inte hade vi laddat upp med godis heller så jag får ge bort de få och torra lakritsbitarna som mamma hade kvar.. Stackars både mamma och barnen.. och mig med såklart! xD

Och medans man sitter här och kollar ut igenom fönstret börjar de snöa. :D Ja..ni vet sånadär stora och fina snöflingor. Får ju nästan jul känsla. :P

På lördag är det halloween fest hos Tesse och de ska bli kul.<3


Jag har nog fått en ny favorit sida!
onodiginformation.se

Där får man veta massa roliga och som sagt väldigt onödiga saker. Visste ni tex att
Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar!?

Mycket intressant. haha.
Nu har jag sökt utlandspraktik också och hoppas att jag får åka till Irland till hösten. Skulle vara riktigt roligt, håller tummarna på det.
I morgon har jag bara en lektion kl. 12.20 och sen är det höstlov. 

Tyvärr är det väldigt tomt i min hjärna just nu så jag kan nog inte skriva nått mer. 
Återkommer väl när det plupppar upp något xD haha
pusshej<3 

Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.

citat av Nalle Puh


Måste nog ändå säga att den där dumma lilla björnen nalle puh inte är så jäkla dum ändå, till och med riktigt klok.

Mitt humör går upp och ner, lika som graferna i matteboken. Har matte prov i morgon och börjar helt ärligt fundera över om lärarna har någon tävling om vem som kan ge oss mest prov på en vecka. Nu är iaf humöret på topp och jag är glad. Även om den här veckan är och har varit ganska stressigt så har det gått riktigt bra ändå och nu ska vi belönas med ännu ett lov! :D  Tack för det!  

Nu ska jag nog kolla vidare på mina grafer...Sen blir det Grey´s anatomy och det är ett måste! ;D

SKep o Hoj
Hejsan hoppsan ;)
Känns som om de var ganska längesen jag skrev nu..men de kanske de inte var. Nu är jag iaf jätteduktig och pluggar kemi. Har prov i Kemi B i morgon och det är ju knappast de roligaste jag vet! Håller på och räknar ut jämviktskonstanter och massa andra uträkningar som känns ganska onödiga att kunna. Men får väl kämpa på ändå.

Tycker inte ni att vi lär oss aldeles för mycket onödiga saker i skolan!? Ja men typ som de här jättekrångliga i kemin och alla matte kurser mm!? Det kanske är bara jag som tycker de, eftersom att jag själv tycker det är så jobbigt att plugga på just de ämnena men ändå. Om du vill komma in på tex veterinär eller läkar utbildning sen så måste du ha Mvg i  alla(nästan alla?) ämnen. Men vem säger att man blir en bra eller bättre läkare eller veterinär för att man är duktig på matte!? Nej precis, någon som inte var lika bra på matte kanske skulle bli en superbra läkare men kom inte in på utbildningen för att han/hon inte hade så bra betyg. istället tog dom kanske in något jävla dumhuvud som iofs kanske är jätte duktig på matte men som inte kan ta hand om djur eller prata med människor för fem öre!! Nej det är fel tycker jag.

Och som sagt, jag kanske bara tycker så eftersom att jag har ganska höga mål men inte en "mattehjärna". Haha.

Jag tycker att man borde få lära sig saker i skolorna som man faktist har användning av i framtiden.
och att man borde titta på andra saker vid intagningarna till stora utbildningar...

Så, då har jag ännu en gång fått klaga av mig lite och nu känns det mycket bättre.
Tack för mig (om det nu är något att tacka för)

PUSS OCH KRAM
Det går 525600 minuter på ett år...
undra hur många minuter om året man väntar...?
Alltså bara väntar..på tex bussar, tåg, tv prgram mm.


Jag har nyss slösat bort de senaste 30 minuterna på att inte göra någonting.. När jag vet att jag skulle kunna spendera dem på ett mycket bättre sätt eftersom att jag har saker som måste göras. Men nej då..det gör jag inte och det känns ju ganska ja..idiotistk! Tiden går aldeles för fort ibland. Skulle det inte vara skönt att bara stanna tiden ibland, och bara andas lite. Det tycker iaf jag.  

Om man åker bil i ett land som har högertrafik och sen åker över gränsen till ett annat land som har vänstertrafik, hur går de till? borde de inte bli värsta krocken? x)

Onödigt tänkande jag vet, men ändå. Haha. Har ni aldrig funderat på sådär riktigt konsitga saker som man aldrig kommer kunna få nått bra svar på? Jag har massvis av sånna funderingar i mitt huvud. Men ingen som kan svara på dem, jätte jobbigt. :O haha.

Igår var det tjejkväll, det blev kinamat och dirty dancing men först en fika på stan med Tesse. Tesse stackarn hade så ont i magen och hade haft de hela dagen så när vi var på väg hem han vi inte mer än att kliva av bussen innan hon nästan svimmade och la sig på backen i någon helt onaturlig ställning. Som tur var kom de två jättesnälla människor som hjälpte oss (ja inte mig då) hem igen. Tusen tack för snälla människor säger jag bara. Men varför finns det så få av sånna? Också en sak som jag kan ta fundera på ett tag. :)

Tesse fikar

Dagen blev ganka bra ändå :D

PUSSAR<3
Så var det den första dagen på lovet och det firar jag med att göra ingenting alls!

Det finns ju faktist endel positiva saker med att gå på min bondeskolan och det är bla att vi får ett extra lov! :D
Japp, ni hörde rätt. Nu har jag lov en vecka, nästa vecka är det skola igen och sen höstlov veckan efter det.
Gudomligt skönt måste jag säga.

I morgon ska jag klippa mig, ska väl egentligen ta o spara ut håret så det kommer antagligen inte bli sån stor skillnad. Fast sen kommer jag säkert få nått ryck och klippa av mig allt..igen.
Det är ju så svårt, jag vill ha långt hår men samtidigt en rolig och snygg frisyr. Frågan är bara hur fan ska det gå till?! haha. Ska man ta och göra något drastiskt och annorlunda!? Ge mig förslag tack för själv kommer jag inte på något.
Skulle så gärna vilja ha sådär snyggt mörkrött hår men de skulle jag inte passa i...dreads kanske? Röda dreads var ju lite av en dröm förut. snyggt!  :P Äh..får väl fundera vidare men det kommer antagligen blir något vanligt och tråkigt. ^^

Igår var en mys dag, Sushi och Pretty Woman! <3
En såndär film som man verkligen måste se och som man kan se flera gånger om. Och den gillar vi till tusen!
Måste bara säga att allt det här är grymt underskattat, både myskvällar och sushi. Men speciellt sushi. Mer sushi till folket! Det borde till och med serveras som skolmat, ja, då skulle iaf jag vara ganska lycklig (eller lyckligare?!)

Underskattad, överdrivet god mat<3  

Sen tar vi och tipsar om en låt och sen får det nog vara slut :P haha
Matchbox Twenty - How far we´ve come

så..
PUSS OCH KRAM OCH NYP I STJÄRTEN
Hejsan svejsan!
Lördag, och jag ska bara ta det riktigt lugnt och höstmysa. Har laddat upp med chips, dipp och te. :P

Btw så känner jag mig som en liten, blåst fjortis som sitter och bloggar och skriver massa onödiga saker som ändå ingen är intresserad av. Onödigt och tråkigt. Och jag blir bara mer och mer puckad.. så känns det iaf. hur fan går det till igentligen?!
Tror dock (eller hoppas) att det bara är min hjärna som är tillfälligt ur funktion och kommer att återhämta sig så fort jag får vila upp den lite. ja, man får väl hoppas på det iaf.

Nu kom jag och tänka på en sak som en tjej sa till mig när vi var på en lite festival med ett supercoolt namn. Haha.
festivalen hette skogsröjet och låter kanske inte sådär super kul men det var det. Absolut en höjdare. :P
Aja...hon frågade iaf mig om jag var ett kinder ägg!? Och då började ju hjärnan gå på högvarv och jag kollade på henne med en undrande blick. Och då svarar hon; Ja..En som är brunett på utsidan och blond på insidan!?
Haha xD Ja, tack för den då tänkte jag och skrattade lite. Men seriöst, verkar jag vara så blåst? Det hoppas jag verkligen inte. Haha. Nu känner jag att jag verkligen gör väldigt bra reklam för mig själv när jag bara sitter och pratar om min (kanske inte så höga) hjärnkapacitet. Haha. Men men...ibland kanske jag pratar innan jag tänker och då kan det ju bli lite fel...det jobbiga är ju att jag hinner skriva ner allt innan jag har tänkt klart och det är då det blir så här..

Ska gå och mysa nu iallafall. Ha det bra och tänk kloka tankar^^
PUSS OCH KRAM OCH NYP I STJÄRTEN

Idag är det äntligen fredag, veckan har varit seg som en för gammal brylepudding eller något. Men nu äntligen fredag,  och som grädde på moset är vi lediga idag och har lov hela nästa vecka. :D

Snart ska jag äta lite frokost och sen följa med Plinis till tåget..hon åker hem idag efter att ha bott här i tre veckor. Det läskigaste är att vi inte har bråkat någonting, inte ens blivit irriterade på varandra. Men endel människor är ju sånna, som man bara kommer så jätte bra överens med på en gång. (och då är det självklart mig jag pratar om och inte Plinis) Haha^^  Det kommer iaf bli otroligt tomt i huset utan henne.

Sen drar jag med mig Fredrika till rasmus för lite kul :D Ska bli kul och få umgås med folket igen. 

Är nog lite för trött och hungrig för att skriva. Så hörs nån annan gång. 
Puss och kram

 

Idag är det måndag och en helt vanlig, seg skoldag.
Igår var den ingen vanlig dag, nej det var nämligen min födelsedag, Hurra hurra.

Haha. I Fredags kom mina superhärliga töser ifrån Falun hem till mig.:D Vi hade det supermys och gick på bio. kollade på Partik 1,5 som var riktigt bra. klart över förväntan. Det ända som störde mig var att ett gäng tjejer och killar som satt längst bak i biosalongen skulle kommentera allt och skratta så fort de var någon kärleks scen i filmen. Riktigt irriterande måste jag säga. Och nu kom jag på mig själv med att låta sjukt tantig,  typ klaga på alla ungdomar...det var ju så mycket bättre förr..ju förr desto bättre. ^^ haha. Aja..filmen var bra och sen åkte vi hem till mig och hde det allmänt mysigt.

På lördagen kom Gustav och Robert och de blev mat och tårta, också väldigt mysigt. Det blev dock lite för sent och mörkt när dom skulle åka hem så dom  fick sova över men de var så trevligt så. Söndagen var då min födelsedag och folk sjöng för mig och jag fick massa fina paket. Tack för allt och allt trevligt sällskap. Det enda tråkiga med att fylla år är ju att folk ska ta så förbaskat mycket bilder på en när man är nyvaken men det får man väl stå ut med, det är ju trots allt bara en gång om året. 

 Idag blir det iaf stan med Angelica och Plinis, ska väl ta och äta något smarrigt var det tänkt. :D
Och nu är det Plinis sista Apu vecka o i helgen åker hon hem till falun igen. Det kommer bli sjukt tomt utan henne.

Vicis, Sara, Plinis O Millan.  Underbara tjejer<3

Puss och kram och nyp i stjärten

Hejsan hoppsan :D

Så har man nyss kommit hem ifårn skolan och ska vara duktig och plugga lite snart men tänkte att jag lika gärna skulle kunna skriva lite här förs.

Dagen har varit okej, varken mer eller mindre.
lite olika lektioner varav en var att kolla på film och sen kemi hela den långa eftermiddagen. men de funkade faktist.

Satt i matsalen för några dagar sen och pratade lite om vinterplaner mm, typ som att åka till fjällen och såvidare. Så kom jag och tänka på de första gångerna jag skulle lära mig att åka snowboard. Det var i trysil och jag var hm...några år yngre än vad jag är nu. Jag hade hyrt en snowboard och kämpade mig på med den, började iaf med att typ gunga fram och tillbaka för att känna på hur de va. Det gick ganska bra den första dagen iaf så jag var peppad för att fortsätta.

Dag två eller något sånt ville jag prova att åka lite mer så jag lyckas på något vis åka upp för en barn backe och tänkte att jag skulle prova på det. Backen var väldigt trevlig med små troll och andra sagofigurer som stod mitt i, tydligen skulle man åka slalom mellan dem eller något. Helt ograciöst ställer jag mig på brädan och ska försöka åka när små halvmeters jävlar ( också kallade barn) kommer åkande i en jävla fart förbi..seriöst, dom små!? så fort! De är då man känner sig så lagom duktig när man själv knappt kommer 2 meter innan man ramlar och ligger och kravlar runt i backen som en annan valross...men har kommit på varför barn är så modiga när de gäller såna saker. För det första så är dom för dumma för att förstå farorna och för det andra så är dom ju så små, det är klart att de inte gör lika ont när man ramlar då eftersom att dom inte har så långt till marken. haha. aja. ni kanske inte vill höra så mycket mer detaljer men kan ju säga att efter ett antal blåmärken och smärtor i stora delar av kroppen åkte jag faktist riktigt snitsigt. ;) haha.

De va kul de där..men nu har jag inte åkt på flera år så antar att jag får börja om med allt slitande igen när jag väl får för mig att åka igen.

Nu sitter jag o lyssnar på Plinis när hon sjunger till Per Gessle :D Sötnöt<3

Slut för idag, tack för idag!
PUSS & KRAM & NYP I STJÄRTEN