God förmiddag! 

Nu har det varit lite fullt upp, mycket plugg förra veckan när vår handbok skulle in. Det var även smakdagen men lite föreläsningar, bland annan med Paul Svensson. På onsdagen var vi på en föreläsning med Håkan Jönsson. Vi har även hunnit klämma in ett studiebesök på en ekologisk och biodynamisk gård utanför Kristianstad. Allt har varit riktigt bra och man blev verkligen inspirerad! Den här veckan är det lite plugg som ska fixas och ikväll är vi tjejer bjudna på middag hemma hos Carin, ska bli riktigt mysigt! Var förresten på gymmet med Hanna och Ak i går och nu ska jag verkligen försöka sätta igång med träningen igen efter över tre veckors latmaskande! Gick upp vid 7 idag och tvättade, tyvärr så var torkskåpet trasigt så nu hänger det blöt tvätt i hela lägenheten, inte så roligt men så kan det var. Nu ska jag ta och fixa lite lunch! Ha de bra! 

 
/Maya
Idag är det fredag och både jag och Cristoffer är lediga. Därför tog vi en liten sovmorgon och åt brunch framför ett avsnitt numb3rs. Mysigt värre! Har även gjort ett litet ryck och sorterat ut lite gamla kläder så nu har vi en hel plastkasse som ska till uff. Det är sjukt grått och tråkigt ute så vi kommer antagligen stanna inne hela dagen, men man får vara lite lat ibland! 
 


/Maya

Goddagens gott folk! :)

Nu har nästan två veckor gått sen jag skrev sist. Insparken förra veckan var riktigt rolig, jag och Hanna levde oss verkligen in i rollen som faddrar och försökte hjälpa och hejja på nollorna så gott det gick (med varierande respons). Det blev mycket fart och festande under den veckan och på fredagen åkte jag och Cristoffer till Ludvika för att gå på 70 års fest. Cristoffers farmor fyllde år så hela släkten var samlad. Vi sov hos Millis och Johan och hann träffa både Vivi, Garten, Vicis, Nicklas, Simon och Pontus en snabbis. I söndags åkte vi hem igen och den här veckan har bestått av plugg. Vi har precis börjat med kursen Kvalitetsledning och HACCP. Vi har fått ett grupparbete där vi ska göra ett egenkontrollsprogram hos en valfri bransch. Jag, Hanna, Carin och Julia fick bageri så i tisdags åkte vi på studiebesök på ett supermysigt litet surdegsbageri som heter Brödlabbet och ligger utanför Lund. Vi passade även på att åka in till Lund och ta en fika, sånt hinner man ju alltid med! ;) Ikväll blir det Tacomys och film med min plupp som förtillfället är hemma och är sjuk. Ha de bra :D 
/Maya