I WANT IT ALL, AND I WANT IT NOW

Har funderat lite och kommit fram till att folk är så sjukt girigt och prylgalna! De ska bara ha och ha, mer och mer. Finns det inte viktigare saker i livet än kläder och prylar!? Ska ju inte säga att jag är så mycket bättre själv eftersom att det enda jag gör nu är att väntar på att lite kosing ska sättas in på mitt konto så jag kan ta och köpa de där nya stövlarna, jackan och väskan som jag har kollat på ett bra tag. :D Haha. men men...det är värt att fundera på iaf. Hahah.

Så hade vi religionskunskap igår och pratade lite om de olika religionerna och man kanske skulle ta och bli buddhist!?^^ Det låter ju så jäkla bra och...bra! Haha. Grunderna låter ju iaf bra! visserligen finns det ju både för och nackdelar men det gör de ju med allt. haha :P eller så kanske man ska ta och göra en helt egen "religion". ja de skulle ju vara något. Men det orkar jag inte fundera på nu, är alldeles för trött för det.

Dagen spenderades i skolan och sedan blev det stan med plinis och tesse. Var och åt och hade allmänt mysigt. Me like<3 men nu får jag nog ta och låsa in de där sista slantarna så dom inte också flyger iväg, som de har en sån stor förmåga att göra. haha.

Aja...orkar verkligen inte skriva något mer. Så ska nog ta och sova, mer kommer nog någon annan dag.
PUSS&KRAM & NYPISTJÄRTEN<3

Vill bara ursäkta för den lite halv flummiga texten men antagligen väldigt mycket stavfel i..beror på att jag är löjligt trött. haha<3

Hej hopp :D
Gårdagen var spännande. Jag och några mer ifrån min klass samt elever ifrån andra skolor i örebro var i Rådhuset och var med i ett miljöfullmäktige möte eller vad man ska kalla det.^^  Skolorna iifrån örebro hade fått skicka in förslag som över saker vi kan göra för att förbättra miljön.

Trodde att det här skulle bli en jätteseg dag men det var faktist riktigt roligt. de kom många bra förslag och massor av bra diskutioner mellan elever.  Även politiker ifrån örebro var där och lyssnade och kommenterade våra förslag.

Så var man ju med på tv också ;) haha. visserligen bara en halv sek lr något men ändå. haha
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1249677


Nu tycker jag bara att det ska bli helg så man får vila upp sig lite :) o så kommer Paulina på lördag :D Roligt roligt <3

Föressten, en dag förra veckan fick vi se en film i skolan om haj fiske och om hur människor fiskar mängder av hajar bara för att få deras fenor. Många av haj arterna är nu utrotningshotade därför. Filmen förklarar hur hajar plågas och lider bara för att vi ska få fenor till tex hajfens soppa som är mycket vanligt i asien. Kommer tyvärr inte ihåg vad filmen heter men den var sjukt rörande.
Aja..läste i expressen om det här idag iaf och fick fram en sida där en 6 årig pojke fått hjälp av sin pappa och verkligen engagerat sig i det här. Han skapar protestlistor mot det här mm. :D gå in på sidan och kolla :D Jag tycker att det här är ett jättebra initiativ! :D

www.savethesharks.se


Tack för idag, slut för idag
PUSS & KRAM & NYP I STJÄRTEN
Jag måste vara världens sämsta bloggare^^ haha
För de första så skriver jag aldrig och när jag väl funderar på att göra de kommer jag inte på något.
men får väl försöka att skärpa mig^^

Aja..dagen har varit okej. Skola som vanligt och började med kemi. Kemi som brukar vara dödstråkigt börjar
faktist bli lite roligare och Haleluleja, jag förstår faktist vad vi håller på med ;)
På eftermiddagen hade vi samhällskunskapsprov där man skullle "diskutera med sig själv"
Skönt att min scitsofrena sida äntligen får komme fram lite. Haha. Nej då, men jag är 
duktig på att svamla om massa onödiga saker (om det är något negativt eller positivt har jag
ingen aning om) så jag tror att det gick bra.

Väl hemma började jag fixa lite med mina små grisar (marsvinen). Städade och gjorde fint och så skulle jag
ta kort på bäbisarna. Säger bara att man typ skulle kunna ha det som en OS gren.
"Få en någolunda bra bild på springande marsvinsbarn"
Det var inte lätt kan jag säga, de sprang omkring som galningar åt olika håll och skrek
som jag vet inte vad. Lyckades iaf få några suddiga bilder på dom.
Så om det är någon som är intresserad av två supersöta små marsvinspojkar så
är de bara att höra av sig ;)

Backyard Babies - Abandon <3 Häääärlig låt

Aja. ska inte tråka ut er nå mera. om det nu är någon som har läst så här långt^^
PUSS&KRAM

Random bild ifrån sommaren,  tycker att den kunde stanna lite längre.
Hej och välkommen till min blogg, Maya heter jag och jag ska vara eran guid under den här lässtunden. Jag hoppas att ni kommer att trivas här tillsammans med mig. Klagomål skickas vänligen till vice chef över sura brev och slängs sedan i soptunnan.

Jaha.. då har väl jag med följt strömmen och skaffat mig en blogg där jag skriver massa onödiga saker som ändå ingen kommer att läsa. Men varför inte försöka. Även om de inte är någon som läser så har jag ju iallafall något lite vettigt att göra för att fördriva tiden så det ska nog bli bra det här.