Dansa på stan, skratta hysteriskt, "spilla" te, gå på bio och planera framtida flytt till hollywood...ja, det är ungefär det jag och Tesse gjorde igår. Som sagt så blev det en Tajs och Mays kväll och det var supermysigt! Jag förstår inte hur man kan få så många små saker att bli så kul. Vi var och åt och som vanligt pratade vi konstant i munnen på varandra, men ja, vi är kanske egentligen inte så intresserade i om någon lyssnar utan de viktiga är att vi ska få ur oss allt och prata. Haha. Vi såg filmen Twilight, riktigt bra tycker jag, och ett stort plus är att de var så snygga skådespelare. Den hade det mesta, kärlek, spänning och lite gråt scener. 4 av 5 toasters ;)

Ville igentligen bara berätta om filmen så jag slutar nog här. :P

 

"and so the lion fell in love with the lamb..."
'what a stupid lamb."
'what a sick, masochistic lion...'"


Puss och kram<3

Mitt rum ser just nu ut som lustiga huset och jag är nästan helt säker på att jag skulle bli rik om jag bara tog lite i inträde.
Utanför är det massor med snö, får värsta julkänslan! De enda jobbiga är att det är mörkt hela tiden, det är så gott som omöjligt att komma upp i tid på morgonen och det spelar ingen roll hur många väckarklockor man ställer eller hur många gånger katten gör akrobatiska konster på min mage. Jag kommer ändå inte upp! Måste verkligen fundera ut något bra knep..hm..
Mörkret är inte det enda som är jobbigt kom jag på, det är ju både kallt, halt och vimlar med förkylda barn. Not my favorite! Lyckades självklart också att vurpa på resecentrum här om dagen..gjorde en snygg kvadruppel piruett med knäfall, säger bara stjärnor på is nästa! :D

Men det är trots allt riktigt mysigt med vinter och snö.
Så gå och sätt på dig ett par varma sockor, en riktigt ful tjocktröja och kryp upp i soffan med en kopp te! För de tänker iallafall jag göra nu! :D

   

Puss och kram o nyp i stjärten
Från och med nu kommer delar av min svenska A kurs att ingå i den här bloggen, eller den här bloggen kommer att ingå i kursen, välj själva vad ni tycker låter bäst. 

Vi ska iallafall skriva lite här då och då, typ få olika ämnen att skriva om och så..om jag har förstått de rätt. Vi började med svenskan idag och pratade om hur vi ska lägga upp kursen mm, det var flera bra ideer och jag tycker att det mesta låter jättebra, det blir mycket som ska läsas på distans och det känns också toppen.
Så har vi fått en jättebra lärare också, kan ju passa på att fjäska lite nu eftersom att hon troligen kommer att läsa det här. 
Haha ;) 

Hej hopp

Goddagens folket

Jag har just kommit på hur skönt det är att ha vuxna katter, de är lunga, snälla, förståndiga och väldigt mysiga.
Men nu är det så att vi har fått tillökning i familjen, i fredags var vi och hämtade en liten kattunge och hon är så förbaskat söt! Mizo heter hon och är en liten svartvit busig tös. Hon är så underbar men extrem busig, Fast det antar jag att de flesta kattungar är och det är nog därför de kan vara ganska påfrestande ibland, precis som barn fast en lindrigare variant. haha. Nu sitter Mizo brevid mig och kommer när som helst att anfalla mina fingrar. Hjälp!
Nej men jag är superglad att hon är här, min lilla pälsko<3

I helgen var jag i Falun och träffade mina tjejer och resten av folket ;) hehe. Det var jättetrevligt, ni är underbara allihopa! Vi åkte runt lite och bara hade det almänt mysigt. Vi var på Max och åt, chili cheese är ju ganska så gudomligt gott! ;D Ja iaf.. när vi satt där och åt så satt det en kille vid några bord längre bort och stirrar konstant på oss. Vi tyckte de var lite små konstigt med tänkte inte så mycket mer på det, efter en stund reste han sig och gick. Men när han var vid dörren så vände han och började gå emot oss, han drog ut stolen brevid Millan, satte sig och frågade om hennes nummer. Haha. Millan sa iaf nej och vi fick oss ett gott skratt, men måste ändå ge han lite cred att han vågade komma fram och fråga. Haha. Tack för ännu en rolig helg<3

 
 

Puss och kram och nyp i stjärten ;)

Hej hopp.
Nu var de länge sen jag skrev igen men har varken haft tid eller ork.
men nu fick jag ett ryck att göra de igen så här är jag.

Har skrivit lite om min och angelicas vecka på en grisgård. Vi hade kul och det var väldigt intressand men det är samtidigt skönt att de är över. Förra veckan fortsatte vi med gristemat i skolan och åkte till en annan grisgård och arbetade och kollade. Var kul, jobbigt, lärorikt och sjukt hemskt på samma gång.
Det är hemskt hur grisar, och andra djur också för den delen, behandlas för att vi ska ha mat. Det är lixom inte djur i en ladugård längre, det är mer som kött fabriker och det tycker jag är sjukt hemskt. Jag tycker ändå att de borde vara djurens välmående och hälsa som ska gå i första hande men så är det inte.
Är bara glad att ingen gris har dött för min skull, för att jag ska få mat.Nej, jag måste säga att jag trivs väldigt bra med att vara vegetarian och jag blir bara mer och mer säker på att det är rätt för mig. Hur alla andra vill göra är upp till dom men för mig känns det här helt rätt. Det är bra för både djur och miljö och jag mår jättebra. Jag kan faktist inte se något negativt med det här.

Något som gör mig sjukt irriterande är personer som ska kommentera det här och inte har en aning om vad de pratar om.
Typ folk som säger: " Det är inte bra för kroppen att vara vegetarian."
Och när man frågar dom varför dom tycker så har dom inget att säga mer än "jag har hört de..."
så kom tillbaka när ni vet lite mer och har något vettigt att säga. :D
Haha.
Tack för mig.
I´m still alive!
Lite tröttare, lite fulare och lite mer uttråkad än igår men jag lever! :D

Tyvärr blir mitt psyke dock bara värre och värre. Ju mer uttråkad jag blir desto konstigare blir jag. Nu pratar jag både med grisarna och mig själv. Kanske något jag behöver söka hjälp för!? Haha. Det går ju faktist ganska bra på dagarna när vi har saker att göra men så fort jag blir lite uttråkad så kommer rösterna fram och jag pratar på som bara den, men mig själv och med olika röster. Nej det kan inte vara hällsosamt.. haha.

Men så illa är det kanske inte ändå..
Nu orkar jag inte skriva något mer. Men nu ska vi kolla på gris och sen sova...eller oj, jag menar grease!! ;)

Tjollahoppsansa
Känn en doft av kärleken...
Nej du, skulle knappast tro att kärlek luktar så här jävla illa. Det måste vara avloppen!

Så gick min och Angelicas tankar igår. haha. Vattnet här luktar skiiiiiiit! Jag lovar, riktigt illa. Vi vågade inte ens borsta tänderna utan att koka vattnet först, så de gjorde vi. Annars är allt riktigt bra, även om vi bara varit här en dag. Och nyss spolade vi till och med ur rören så de luktar inte illa längre. Toppen toppen och glada miner! :D

Vi sov som grisar i natt, vaknade och var svintrötta, åt lite frukost och traskade iväg till ladugården. Ja, nu låter de ju som  om den ligger jättelångt bort men den är faktist bara precis utanför vår lilla stuga. :P 
Så har vi umgåtts med gullegrisar och fyllesvin hela dagen. Haha. :P Nej nu slutar vi upp med dåliga "ordvitsar" eller vad fan man nu kan kalla det. Haha. Dagen har faktist varit riktigt rolig och intressant, ganska slitigt men det gör inte så mkt. Bönderna här är faktist riktigt trevliga med. :) Det finns dock några nackdelar, man ser ut som en jättebäbis i en knallblå overall och en lingon röd mössa och lukten kanske inte är den trevligaste.Ps. Galtar är väldigt söta när dom springer. ds.

-Du ser fönstret där uppe där de lyser!?
-Där har jag släckt.


Pussochkram skumbanan
xD
Jahopp, då sitter man här med Angelica mitt ute i ingenstans. Vi har nämligen apu på en grisgård nästa vecka så här ska vi bo några dagar framöver.  Vi har laddat upp med massor av mat, men tyvärr har vi bara ett jättelitet kylskåp. haha. Men de får gå ändå. :P Angelica och Anders kom och hämtade mig och alla mina väskor och sedan åkte vi till Maxi och handlade ännu mer mat än de jag hade packat med. Mamma Angelica och pappa Anders sprang runt och plockade i sina speciella bröd och äppelsorter i kundvagnen medans skillsmässobarnet (jag alltså) började bli lite otålig och spang omkring och pillade på saker som bara jobbiga barn gör. haha. Ja nu kanske jag måste förklara mig lite också. Det är nämligen så att jag känner mig som ett skillsmässobarn när jag är och handlar med Angelica och Anders. Haha.
"Hej jag heter Maya och jag är det passivt rökande skillsmässobarnet!"
"Heeej Maya!"

Ja men jag gillar dom ändå även om jag får stå ut med lite stryk. haha. Så får vi väl se om vi överlever den här veckan överhuvudtaget men det hoppas jag. Tur att Angelica har med sig sin dator så vi inte blir helt avskillda ifrån omvärlden.

Igår var det Halloween partaj hos Tesse riktigt kul trots lite hm..  ja.. nedgångar kan man väl säga.
Lite bilder kommer senare. :P
Nu ska jag nog dricka upp mitt te och krypa ner i sängen. ;)
God Natt och sov gott