Sovmorgon, Samhällskunskap, lunch, en kort svenska lektion, hem. Så har dagen sett ut än så länge. Riktigt skönt men nu måste jag nog ta och göra lite nytta också, plugga, städa och tvätta. Sikken hemmafru jag låter som. Desperat housewife? Det enda som saknas nu är ett litet prickigt förkläde sen jävlar ska de bakas bullar och fixas. Jäkla tur att vi inte har något prickigt förkläde!


Maya, almby, örebro, sverige, norden, europa, världen, jorden, vintergatan, universum?

Fick nyss en tillfällig identitetskris... på bussen hem satt vi och pratade om massa olika saker och bland annat om hur vi skulle göra i olika situationer mm. Det fick verkligen den stackars lilla hjärncellen att arbeta. Vad skulle jag göra och hur skulle jag reagera i vissa situationer?! Och den stora frågan: Vem är jag och vad är det som definierar just mig, vad får mig att göra de jag gör? Hela frågan blev att låta som ett dåligt betygskriterie i en svenska eller samhällskunskapskurs som man inte riktigt förstår men ändå på något sätt ska jobba med. Men jag hoppas ni förstår, iaf lite, hur jag tänker. Enligt amerikanska, dåliga tjejfilmer så lider alla tonårstjejer av identitetskriser så antar att de är helt normalt och bara att vänta ut tills de går över. Viktig regel här: Allt som händer på film är sant!


Jag funderade över frågan och det enda jag kom fram till är att jag är en relativt trevlig person. Det får duga så länge, resten får väl falla på plats sen antar jag. Men nu är jag glad och ska nog sätta på lite musik och dansa runt i mitt rum för mig själv, sånt som alla tjejer också gör enligt filmerna.


<3
Bild på mig och tösena, ni är underbara<3

Gullegull och pet i ögat.

Nu var det väldans längesen jag skrev igen.. Sitter här framför tvn med min supersöta röda lilla älskipälski dator, "my precious". Vi kollar på wipeout, ganska roligt faktiskt, skadeglädje är ju trots allt den enda sanna glädjen så programiden är ju toppen. De går ju i princip ut på att folk ska så gott som slå ihjäl sig, superroligt!  I helgen drog jag och mina favorit örebroare till finspång och träffade trevligt folk, en lyckad och jätterolig helg. Tack för de. Med planer på att göra tidernas värsta sommarplåga och med en hel hög nya danssteg på lager så som "steka pankakor", "torka kastrullen" och "rör i grytan" är vi taggade inför kommande äventyr! Så det är bäst att ni ser upp!

Nu orkar jag tyvärr inte skriva nå mer, kanske återkommer om nån dag, om ni har tur. Haha.

Puss och kram och nyp i stjärten

O föressten, nu är jag inte längre bara Maya, nu är jag faktiskt Maya - känd från tv! Sug på den ni.
Haha
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33831&a=1477032&lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=milj%F6fullm%E4ktige&sortOrder527895=3&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895

Det har varit lite ont om inlägg på sista tiden det är jag medveten om men ta´t lugnt, jag är fortfarande i livet. ;D


Idag har jag varit på en halvdagskurs i självförsvar för tjejer. Väldigt intressant måste jag säga, det är en sak som borde vara obligatorisk i skolorna. Den här kursen var ganska annorlunda om man jämför med den andra korta kursen som vi hade i skolan för länge sen, den var mer: spraka, slåss, picka ut ögon och krossa kulor. Visserligen väldigt kul och kanske nödvändigt men det här kändes mer logiskt och användbart i en verklig situation. På den här kursen fick vi lära oss hur man ska ta sig ur obekväma/farliga situationer utan våld. Varför det var det första jag tänkte, en våldtäcktsman förtjänar väl inget annat än att få kulorna krossade.^^ men som hon berättade, våld skapar våld och vi vill inte ha en motreaktion som kan göra det hela värre för oss. Riktigt bra kurs var det i alla fall. Tack mamma för att du anmälde mig o betalade<3


I torsdags var det karro festen med tema barndom vs ålderdom, jag, katta och Tesse var bäbisar. Haha. Efter skolan på torsdagen var vi och shoppade nappar, och oj oj vad många olika nappar det finns. När vi kommer in i affären så frågar vi expediten om dom hade nappar vilket dom hade och sedan frågade hon vad barnet brukade använda för sorts nappar. De blev ju lite roligt där ett tag, vad ska man svara på den lixom?! "Öh, nej den är till mig!"

Haha, det blev ju bra tillslut iaf. Tack töser för en trevlig kväll<3Föressten, nån som såg "så ska det låta" i fredags!? Vad sa du? Gubbprogram? Ja, kanske det men brolle och sibel sjöng en så otroligt fin version av Elvis "in the ghetto", nästan så man fick lova att gråta en skvätt.
Och ja, rykterna är sanna, brolle och jag ska gifta oss. :D haha


Puss & kram & nyp i stjärten