Bente och barnen har som sagt varit på besök i helgen. I Fredags tog jag och Cristoffer med barnen till lek och bus landet så dom fick busa av sig lite. Tror att det var riktigt uppskattat faktiskt. Det känns tyvärr inte som att det där stället är byggt för människor över 140 cm. Det var riktigt roligt att se alla vuxna krypa runt i klätterställningarna och jaga sina barn. Haha

I går var jag och Cristoffer på bio och såg "min låtsas fru". Den var faktiskt bra, absolut sevärd! 
  

/Maya

Idag har jag kännt mig som Kalle i Chokladfabriken. Har bakat muffins precis hela dagen. Gick nämligen upp vid kl 7 för att skjutsa mamma till ett möte, sen passade jag på att handla lite på stan och sen hem för att äta lite frukost. Sen satte jag igång med mini cupcake bakandet! Det blev amerikanska muffins med vitchoklads frosting. Fick insperation och recept från "tårtspecialisten". Hon är superduktig och gör jättefina bakverk. Snart kommer Bente och barnen från Norge och då blir det middag! Slänger ut lite bilder på muffinsarna! (Det har blivit många muffinsbilder här på senaste tiden^^)
/Maya
Idag blev det lunch och fika på stan med Sabina. Det var supermysigt att träffa henne igen, var ett tag sedan nu! Vi fikade lite på Espresso house och tog en varsin mini cupcake. Jättefina och jäääättegoda! Blev inspererad av att göra några mini cupcakes så det ska jag prova på i morgon. Får hoppas att dom blir bra så kanske det kommer ut lite bilder och recept här senare. Nu ska jag strax titta på Halv åtta hos mig!
Tack för idag, slut för idag!
Gillar att både jag och Sabina sitter och tar kort på muffinsensarna, som det heter i plural. ;D
/Maya
Jag har köpt något som heter Konad Nail art. Det är som små metallplattor med infrästa mönster på som man med hjälp av ett special nagellack och en stämpel tycker på sina egna naglar. Svårt att förklara bra men det är jätteroligt, blir supersnyggt och är jättelätt att göra. Har gjort zebramönstrade naglar och nu har jag turkosa med krusidulled på. Haha. Kanske lägger ut bilder senare.

Idag är det söndagen den 20 februari och för en vecka sen vad det alla hjärtans dag<3. Jag och crisoffer gjorde en supergod middag och hade en riktig myskväll. Till förrätt blev det Caprese, mozarella och tomatsallad typ. En supergod risotto med portobello svamp och krutonger till varmrätt och marängleomoner till efterrätt. Mmm vad gott det var! Tänkte fresta er med några bilder!/Maya