Jag tycker att lejon är söta! Eller jag tycker fasiken att varenda jäkla litet djur är gulligt. Ah...töntigt av mig att inte kunna välja ett sött favoritdjur.. och ännu töntigare av mig att sitta och skriva ett inlägg om att djur är söta. Vet ärligt talat inte vart jag vill komma med det här inlägget så nu slutar jag. Här kommer lite söta bilder iaf ;D haha
/Maya
Kära dagbok!
Idag vaknade jag 12.44 med en känsla av att jag hade svalt en levande igelkott. Det är inte skönt att ha ont i halsen. Kände mig lite halv krasslig hela dagen så jag har mest legat i soffan med en kopp te och tyckt synd om mig själv. Tänkte förresten också berätta att jag har fått jobb! Var på arbetsintervju för någon vecka sen och nu ringde dom upp och meddelade att jag hade fått jobbet. Det är som extra julpersonal på Guldfynd. Vet inte hur mycket jag får jobba än men det är iaf en bra erfarenhet att skriva dit på cvt sen och en extra slant i plånkan! Hur som helst så ska det bli roligt! :)
Förresten, på burken med nöt kräm (som är på bild i inlägget under) Står det: " Smakar bäst i rumstemperatur"
Lite jobbigt tycker jag, att den blir mindre god om man går ut och äter den...  nä, inte kul!
Nu ska jag sova. Nattinatt <3
/ Maya

Nu ska jag, Cristoffer och snuffis baka macarons! Vi får se hur det går! ;D FIN BILD!

/ Maya

Jag älskar Yogi te! Dom är underbart goda och har super fina förpackningar. Igår när jag jobbade lite såg jag en till sak som fick mig att älska dom ännu lite mera. Dom har till och med fina streck koder! Haha, super sött! :D Men nu ska jag förbereda lite mat, ska göra en blomkålssoppa! :D Dukig Maya!

/Maya