Godkväll! 
Har jobbat lite idag med och när jag slutade tänkte jag vara duktig och träna lite. Traskade dit så duktigt men snopet nog var inte gymmet öppet, dom har tydligen stängt några timmar mitt på dagen. Då fick jag vara lat i dag igen då, men det är ganska skönt det med. Gjorde lite god mat här om dagen. Det blev het rotfruktsröra i filodegspaket. Superenkelt och ganska gott. Ville ha potatis i men det hade vi inte hemma så då tar man vad man har. Fräste sötpotatis, palsternacka, morot, ärtor och lök med ingefära, chili, lite koriander, spiskummin och lite andra kryddor och sen använde jag röran som fyllning i filodeg. Dom slängdes in i ugnen tills dom blev gyllenbruna. Servera med myntasås och sallad. Smarrigt :) 
 
 
 
/Maya
Då har jag precis slagit mig ner i soffan. Har nyss ätit lite och nu kollar jag på how i met your mother. Jobbade till kl 16 idag. När jag kom hem såg jag att badrummet var helt klart så jag städade i ordning det och ställde in alla grejer igen. Fy vad snyggt det blev, gillar verkligen det nya golvet. Sånt ska jag ha i någor framtida hem :P haha. Efter det har jag tvättat och klippt gräset. Nu är jag ganska seg så nu blir det nog bara att ta det lugnt resten av kvällen. Här kommer lite bilder på det nya golvet, Snyggt va? 
 


/Maya
Jahopp! Har nyss varit och simmat lite och har äntligen fått tvätta håret. Då var det lilla problemet ut världen, skönt! Träffade Sabina och Åsa igår. Det var sjukt trevligt att få umgås lite med dom, det var ju riktigt länge sen nu. Dom kommer antagligen ikväll också och då blir det lite grillning. Tänkte visa lite bilder på balkongen också! Våran balkong har sett så sjukt tråkig ut så vi tyckte att det skulle vara mysigt att fixa till den lite så man kan sitta där ute och mysa. Lite billiga mattor och lite växter så blev det genast att se mycket mysigare ut. Vi har lite chiliplantor, kryddor, ett citronträd och blomlådor med lite ätbara blommor. Så nu kan man sitta där ute i kvällssolen på sommarkvällarna och bara ha det mysigt!
Före Efter




/Maya
Godafton!
Nu har jag varit i Örebro i 6 dagar! Har umgåtts med mamma, Lennart och katterna i helgen innan dom åkte på semester. Mamma och Lennart alltså, katterna får stanna hemma! I veckan har det blivit jobb. Det har gått bra och varit riktigt roligt faktiskt. Lite tomt med folk på stan bara tyvärr, men det har ju varit ganska dåligt väder än så länge. Ingen sommarvärme här inte. Nu på eftermiddagen är det däremot sol och blå himmel. Jättemysigt! Här hemma håller badrumsgolvet på att renoveras... = Ingen dusch på en vecka. Ingen dusch på en vecka = Mycket spring till gymmet för att duscha. Mycket spring till gymmet = Vältränad Maya (förhoppningsvis!) Bad hantverkaren att ta semester nån vecka innan han gör klart arbetet, fatta vad vältränad jag skulle bli! haha Nej skämt åsido, nu vill jag ha en dusch som fungerar. Börjar se ut som samara i The ring (mer än vanligt), alltså som om jag har legat och ruttnat i en brunn lite för länge. Och om jag tvättar håret på gymmet kommer jag ju gå in i duschen som Samara och gå ut som en av bröderna Fluff. Vet ärligt talat inte vad som är värst.... Dagens I-landsproblem! Fick förresten Vg på tentan i näringslära. Grattis till mig! :P Nej nu ska jag gå och laga lite mat. Ha det gött :D
VS
/Maya

Dåligt med uppdateringar ni igen. Det har i alla fall hänt en hel del. Gör nu ett sista ryck i skolan och har bara en tenta kvar att göra innan det blir sommarlov. Åker till Örebro på fredag och kommer jobba där typ hela sommaren J Var uppe och jobbade lite i helgen bara för att känna på allt igen. Det gick bra tycker jag, man kommer snabbt in i det igen även om det var länge sen jag jobbade nu. För en vecka sedan var Millis och Johan här och hälsade på. Vi åkte på picknick på stenshuvud och på lördagen hade vi grillfest med glada människor från klassen och kollade på eurovision song contest. Loreen vann, Så jäkla bra! Antagligen tack vare oss som hejade så mycket. Haha Här kommer lite bilder iaf. Har förresten fått en ny kompis, en duvbäbis. Sjukt gullig!



/Maya