Kom nyss hem efter en snabbis på stan. Var hos arbetsförmedlingen men gick därifrån lite förvirrad som när jag gick dit. Jobbiga är vad dom är! Tog en liten fika på stan och sen köpte jag en sommarklänning. För 40 kr! De ni, det kallar jag ett riktigt kap! Haha ;D
/ Maya
Nu har jag bakat cupcakes! Har inte smakat än men dom blev ganska fina iallafall. Får ta en som efterrätt senare. Smarrigt!
/Maya
God morgon, eller god förmiddag kanske man ska säga.
Dock har jag faktiskt varit vaken ett tag.
Spänningen är oliiidlig här hemma, en fisk ska nämligen få barn när som helst. Hon är smällfet! Vi måste försöka hålla lite koll på när dom kommer så att dom inte blir uppätna..det hände nämligen förra gången det kom små yngel. Haha. Sen har jag fått för mig att jag måste bli lite hurtigare än vad jag är, men istället för att börja röra på mig så sätter jag mig vid datorn.. och kollar på blocket efter en crosstrainer. Haha latmask träning, Så det kommer nog passa perfekt för mig. En bra början iallafall, tror faktiskt att dom är bra. Hittade några intressanta som jag mailade till, får hoppas att någon svarar!
Här kommer en liten bild från förra vintern.. det var lika kallt och snöigt då med.
/Maya