Så var ännu en julafton över.

Hoppas att ni har haft en mysig julhelg för det har jag.


Julafton spenderades hemma med Mamma och Lennart. Jag och mamma jobbade några timmar på förmiddagen sen åkte vi hem och åt julmat, kollade på kalle-Anka och öppnade paket. Mycket mysigt.

På juldagen kom Victor, Pontus och Jens och så blev de samma procedur igen, förutom kalle-anka då! Det var också väldigt trevligt.


Det har varit en mysig helg iaf med hemmagjord champagne (Sodastreamat vitt vin. Om ni inte redan provat, så gör de. ;) Blir till att prova Oboy nästa gång! Haha ) och väckarklockor som låter som en hel ladugård, Får, gås och syrsa, idiotiskt! Vem fan vill vakna till ljudet av "Får, gås och syrsa"!? Hahah


Aja..Har varit en mysig helg i alla fall

Och detta säger jag för en tredje gång i brist på fantasi om annat att skriva.


Jäkla tråkigt inlägg det här blev, de måste vara julgodiset som bildad en propp för fantasin eller något men men..

Hejsan hoppsan.

GOD JUL PÅ ER ALLA :D<3

God afton


Idag är det dan, före dan, före doppare dan! :D

Julafton börjar närma sig och man börjar faktiskt få lite jul känsla. Vi klädde till och med granen igår och även den har sin charm. Bara snön som fattas nu men sen så...


Idag har jag och Lennart varit och handlat på ica Maxi, det mest påfrestande på länge måste jag säga. Alla människor börjar väl antagligen få lite panik över att julmaten inte är inhandlad så det var rusning och så gott som slagsmål vid senapssillen och allt annat som hör julen till. Så lyckades jag ta en sån där

"jag-ska-handla-julmat-åt-mig-själv-och-mina-45-hungriga-släktingar-kundvagn" som fan är större än hela mig och omöjlig att styra, och lättare blev det ju knappast när alla var som giriga gamar runt allt som hade det minsta med julen att göra.


Mitt i min panik, när jag insåg att jag inte kunde komma förbi alla människor, letade jag upp något som inte hade med julen att göra. Det blev saltgurkan och där stod jag ett bra tag och såg livrädd ut...sen vidare till grönsaksavdelningen där det var ganska lugnt runt kiwisarna (En kiwi flera kiwisar? Kiwis?) och parkerade där en liten stund.


Tillslut fick vi i alla fall tag på allt vi skulle ha och lyckades ta oss ut därifrån, men med alvarliga psykiska problem måste jag tillägga.


Nu ska jag nog baka ett pepparkakshus.
PUSS OCH KRAM OCH NYP I STJÄRTEN<3

Ja nu är det jul igen och det blir en sådan mysig stämning i husen, vart man än kollar står det ljusstakar i fönstren och annat julpynt. Det är verkligen vackert.

Det känns även som om de flesta människor blir väldigt snälla och trevliga runt jul, om det beror på ett stort intag av pepparkakor eller rädsla över att tomten ska se dem och inte ge dem några klappar i år det vet jag inte men väldigt trevligt är det i alla fall. Jag tror man blir glad för att julen just är en högtid som är så fylld av kärlek och värme och att man har en chans att spendera den med sina närmaste, släktingar och vänner är nog något som glädjer de flesta.


Men julen är tyvärr för många också en högtid som är fylld med stress och krav, man ska göra det ena och det andra, köpa julklappar, laga mat, julstäda, klä granen, skicka julkort och en hel del andra saker. Det är även en väldigt ensam helg för dom som inte har någon att umgås med. Många glömmer helt bort varför vi firar julen som faktiskt är för att Jesus föddes.


Själv tycker jag att julen är supermysig men jag kan knappast säga att det är Jesus jag tänker på under julen. Jag tycker mest att det är en helg som får människor att uppskatta varandra, umgås och ha det trevligt, att få komma ifrån vardagen lite och njuta av det man har.


Det är det jag tycker att julen handlar om!

Så god jul på er alla och många pussar ifrån mig.<3

När världen kraschar är jag på topp.^^

Jag är uppe i min hög konjunktur just nu, har sånt flyt och det känns toppen. Peppar peppar.

Det är såna saker man ALDRIG ska säga högt för då går det snart åt skogen igen. Men jag sa det faktiskt inte utan skrev det, de måste vara andra regler för sånt. Hehe


Har ett ekonomi prov på torsdag så det är en av anledningarna till att jag pratar om högkonjunktur. Har pluggat idag och tror faktiskt att jag börjar förstå. Håller tummarna för att det går bra.


Och sen till något helt annat, skulle man inte ha en slogan!?

Det tycker jag skulle vara superbra, nästan ett måste för alla människor.

Insåg nyss att väldigt många livsmedels slogans skulle passa bra även på människor.

Tänk er typ yes diskmedel eller något, "nu ännu drygare"

Passar perfekt på mig ju:

"Maya, nu ännu drygare!"


eller senaps smaker..


"Maya, Svag och söt!"

Klingar ganska bra måste jag säga. ;) haha


"stark och grov"

Hm.. ja, kanske inte passar så bra på mig men maybe på någon annan. Haha.


Jag får väl ta och fundera vidare på det, och säg till om ni kommer på någon bra slogan till er!

Snart blir det desperat housewives så ska springa iväg i fixa lite saker först.


Puss Hej.

Föresten, slänger in en bild på en näs apa också, känner att det skulle pigga upp stämningen ytterliggare.Saker som för tillfället gör mig lycklig och alldeles varm i hela kroppen:

♥ Skrikande barn

♥ Trängas med folk

♥ Slaskigt väder


Känn ironin!


Något som på riktigt får mig på bra humör nu är julmusik. Jag får en sån hemmafru känsla, vill bara pyssla runt, julpynta och baka, samtidigt som jag dansar omkring i huset och sjunger högt och ljuvligt.

Tänk er mig i ett prickigt förkläde, bullar i ugnen (Nej, Jag är inte gravid utan andra bullar, såna som man äter) och sjunger stilla natt med min vackra stämma.

Oj oj, den tanken kommer ni att kunna leva länge på. ;)


Jag ska väl passa på att bikta mig lite när jag ändå håller på, (tar ett djupt andetag) so here it goes:

"Förlåt fader för jag har syndat, jag råkade öppna morgondagens lucka i min chokladkalender.

Det är inte något som jag är stolt över men de håller mig samtidigt inte vaken om nätterna. Kan du/ni (eller vem de nu är som bestämmer sånt) förlåta mig!?"


"Självklart min dotter kan vi det ty du har precis som alla andra också behov och idag lät du ditt socker sug ta överhanden. Detta är dock något du skall jobba med men du är förlåten för detta tillfälle!"


Ooh tack. Nu känns allt genast mycket bättre.

Vi Hörs i morgon (den hemska dagen då jag inte kommer få en chokladbit i min kalender)

PUSS OCH KRAM OCH NYP I STJÄRTEN

Allt som jag trodde på, allt jag har lärt mig och växt upp med var bara falskt! Vet inte vad jag ska tro längre eller på vem jag ska tro! Det är en hård sanning men de gäller nog bara att acceptera det som det är..


TOMTENISSARNA ÄR ALKOHOLISTER!!


Jag vet, jag blev också helt chockad. :O

Jag är helt säker på att alla har hört den där förbaskade jul låten: "hej tomtegubbar"..Ja ni vet!?  

Texten går ju såhär:

"Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara"


När jag var liten trodde jag bara att dom slog i glasen (även tomtenissar borde väl få avreagera sig lite ibland). Eller att dom stod i glasen. Ja tomtenissar är antagligen väldigt små så det måste ha sett förbaskat lustigt ut när dom stod i glasen.

Men dom slår ju I glasen, med alkohol, glögg antagligen och blir lustiga för att de blir berusade. :O

Alltså för er som inte hängde med riktigt där:

Tomtarna super sig packade på glögg!

Och den låten sjunger barn, o sen har som mage att klaga på barnprogram och tv spel som är för våldsamma.


En till sak som jag har fått reda på är att midsommarstången ska symbolisera en snopp, typ symbol för fruktsamhet eller något. Kul att dansa och leka små jävla grodor runt en jätte kuk! Trevligt och barnvänligt det med (Y).


Man borde analysera barnprogram lite mer tycker jag, tex Alfons Åberg, En skallig halvtjock liten unge som tjatar. Spännande! En sak som de säger i just de barnprogramet är:

"Och sen drog pappa fram en orm ur byxfickan!"

Kan misstolkas!


Haha. Ännu ett mycket seriöst inlägg ifrån lilla mig.
Puss och kram och nyp i stjärten.  

Ännu en helg är över och vi kommer bara närmare och närmare jul. Lördagen spenderades med Tesse och Angelica, jul shopping stod högst upp på listan ;)

Efter många (nej inte bara en utan fleeera) fika pauser hade vi faktiskt shoppat ganska bra, känns skönt att vara ute i god tid med julklapparna, har nog aldrig hänt förut. Haha.

En kväll hos Rasmus sen...  :) Mys :P
Tesse på jul shopping<3
Tesse på jul shopping ;)<3

Idag har Maya varit duktig med allt möjligt :D klapp på axeln! Och ja, det händer faktiskt ibland. Kanske inte ofta men jag har mina ljusa stunder. Haha.


Rise against - Re-education

Buggar runt i min hjärna för tillfället.


Puss hej!<3


post scriptum.

Jag gillar inte slaskigt väder!

Deinde scriptum