turn up the love

1kommentarer

Då var det söndag igen och dags för skola i morgon. Idag har vi inte gjort särskilt mycket men vi pallrade oss iallafall till gymmet en sväng. Igår däremot lyckades vi med en enorm prestation. Vi hade ett sagan om ringen maraton och kollade på alla tre filmer på rad. Det tog hela dagen men det var det lätt värt. Mycket bra filmer och det var väldigt mysigt att bara sitta och såsa i soffan en hel dag. I Fredags hade jag, Cristoffer, Carin, Ak, Hanna, Sanna och Gustav en rundgångsfest med olika teman. Det gick till som så att var och en planerade en liten fest med valfritt tema. Vi började hemma hos mig och Cristoffer för att sedan gå vidare till de andra en efter en. Det var en riktigt rolig kväll så detta kommer vi absolut att göra om någon gång. 
 
Här kommer bilder ifrån festerna i fredags. Tyvärr var det ganska mörkt och jag använde bara mobilkameran så det är inte världens bästa bilder, men det får vi stå ut med idag! Vi började som sagt hemma hos mig och Cristoffer med tema "färger". Det bjöds på färgglada drinkar och cupcakes och så blev det en liten frågesport. Självklart hade vi fixat en spellista med bara "färglåtar" var med, tillexempel red red wine och dina färger var blå. Vi hade även glowsticks i olika färger och lite självlysande färg från dom råkade kanske skvätta ut på golv och bänkar, väldigt effektfullt! ;D 


 
Efter färgtemat gick vi vidare till tema "barnkalas". Där var det fullt med ballonger och vi blev bjudna på en god bål. Vi lekte lite lekar och fick självklart med oss den obligatoriska godispåsen när vi gick därifrån.
 
 
Helt plötsligt hamnade vi i tyskland på oktoberfest. Umpa musik spelades och ölspel samt ölhävartävling var några av aktiviteterna. Här lyckades jag nog ensam äta upp ett helt paket salta pinnar by the way.
 
 
Vi gick sedan vidare till tema "skräck" där vi blev bjudna på en begravningstårta och blodiga drinkar. Här satt vi i mökret och berättade spökhistorier för varandra enda tills vi (Gustav) var för rädda för att våga vara kvar. 
 
 
Sedan flydde vi över gränsen till Mexico. Vi festade på nachos, guacamole och margaritas. Självklart fanns det både kaktusar och en pinjata i Mexico. 
 Slutligen gick vi till den sista festen där temat var "vinter". Vi spelade spel samt drack och åt varma vintriga drycker och tilltugg. Självklart spelades det julmusik så vi fick den där riktigt mysiga julkänslan!

 
/Maya 
 

1 kommentarer

Sara

22 Nov 2012 13:34

Åh lär mig att göra sådär fin glasyr typ som på dina muffar :D:D:D:D

Kommentera

Publiceras ej