Godagens

0kommentarer

Hej hopp :D
Gårdagen var spännande. Jag och några mer ifrån min klass samt elever ifrån andra skolor i örebro var i Rådhuset och var med i ett miljöfullmäktige möte eller vad man ska kalla det.^^  Skolorna iifrån örebro hade fått skicka in förslag som över saker vi kan göra för att förbättra miljön.

Trodde att det här skulle bli en jätteseg dag men det var faktist riktigt roligt. de kom många bra förslag och massor av bra diskutioner mellan elever.  Även politiker ifrån örebro var där och lyssnade och kommenterade våra förslag.

Så var man ju med på tv också ;) haha. visserligen bara en halv sek lr något men ändå. haha
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1249677


Nu tycker jag bara att det ska bli helg så man får vila upp sig lite :) o så kommer Paulina på lördag :D Roligt roligt <3

Föressten, en dag förra veckan fick vi se en film i skolan om haj fiske och om hur människor fiskar mängder av hajar bara för att få deras fenor. Många av haj arterna är nu utrotningshotade därför. Filmen förklarar hur hajar plågas och lider bara för att vi ska få fenor till tex hajfens soppa som är mycket vanligt i asien. Kommer tyvärr inte ihåg vad filmen heter men den var sjukt rörande.
Aja..läste i expressen om det här idag iaf och fick fram en sida där en 6 årig pojke fått hjälp av sin pappa och verkligen engagerat sig i det här. Han skapar protestlistor mot det här mm. :D gå in på sidan och kolla :D Jag tycker att det här är ett jättebra initiativ! :D

www.savethesharks.se


Tack för idag, slut för idag
PUSS & KRAM & NYP I STJÄRTEN

Kommentera

Publiceras ej