Så har man klarat sig igenom ännu en skolvecka och om jag ska vara ärlig så har det varit riktigt kul. Djursjukvården har satt igång rejält nu och det är nog bland det roligaste. Idag behövde vi inte åka till skolan, vi fick jobba lite hemma istället. Jag ska nog därför passa på att packa ihop lite grejer för om några timmar åker vi till skogsröjet. Lyssna på bra musik och träffa härligt folk. Ja, jag är taggad. :D


Här i veckan hade vi förresten redovisning inför ettor och tvåor om englandsresan. Gick väl rätt okej förutom dom fula bilderna som vi av någon anledning visade upp. Haha. Självklart hade mina så kallade vänner valt ut dom absolut muppigaste. haha. Men men, jag bjuder på det. Lägger ut den här med för den är förjävla komisk!

(åh vad jag plötsligt ångrade att jag la ut den här bilden xD)
pusshej

Maya hatar fysik och fysik hatar Maya. Det är en fysisk lag. Idag har vi flyttat runt på en liten tyngd för att se vad den har för energi. Sedan räknade vi ut flera olika krångliga uträkningar för att i slutändan komma fram till exakt samma tal på alla uträkningar. VÄRDELÖST! Det är till och med så illa att matte är superroligt i jämförelse...


Efterskolan traskade Jag, katta, Tesse och Åsa till rusta och köpte lite roliga saker inför helgens äventyr.^^ haha. Stolar i form av lejon och filtar blev det.


Dagens ord:

Aggressiv

Förklaring: Det Fredrika blir när hon hör folk vissla.  


Adios

Detta har varit en sådan otroligt lat dag. Höjdpunkten var väl när en fjäril flög förbi mitt fönster, ja då kanske ni förstår hur otroligt spännande resten av dagen har varit. Har i alla fall pluggat lite engelska. Jag har dock inte riktigt kommit in i att skolan har startat igen utan min hjärna är fortfarande kvar i någon slags sommarlovs dvala. Det verkar ta en väldans tid att få den att vakna till liv igen. Bloggen har fått en ny design i alla fall så nu kanske jag kan börja vara lite aktiv igen. Inte för att det är någon som läser men ändå^^ Har tyvärr en välldans beslutsångest när det gäller färger och sånt så kom gärna med förslag om ni har några.


Och nu till det jag vet att ni har väntat på, jag har hakat på alla kända bloggare och börjar med en "Dagens outfit"! Vem vet, det kanske kan locka hit lite läsare.

Tomteluva ifrån Rusta -14 kr, egen designade byxor, blå topp och en supertrendig skinnjacka. och som grädde på moset, sandaler. Den bästa sommartrenden!


"tjatja"

Då var första veckan i skolan avklarad och det känns faktiskt riktigt bra. Är väldigt taggad på att det är ska bli ett toppen år och jag ska verkligen försöka satsa mycket på skolan nu. Just för tillfället sitter jag här och blir "rengjord" (eller vad man nu kan kalla det) av min lilla katt Snuffis som ligger här på skrivbordet och tvättar min arm. Haha. Men hon är söt ändå^^ Det blev en ganska lugn helg den här veckan. Var hos Angelica och Håkan igår vilket var jättemysigt och idag blev det bara glass och gamla parlamentet avsnitt.

Men det var allt för nu.

Peace out ;D

"Tja tja"
Klockan är 02.26. Vad fan gör du vaken nu kanske du tänker? och om jag ska vara ärlig så tänker jag exakt samma sak själv. Men jag kan tyvärr inte sova, är superpigg. Vad det beror på vet jag inte men antagligen flyter jag fortfarande omkring på en våg av sockerkicken jag fick av allt godis som inhandlades till bion för några timmar sen. Jag och Katta gick och såg La Gigolo, vilket jag nog skulle kunna kalla en skitfilm. Aston Kutcher var dock ganska snygg men inte tillräckligt för att lyfta filmen till ett högre betyg än en svag 3:a.

Just nu ligger jag i min säng med två högljudt snarkande katter bredvid mig. Men det är väl bra att nån av oss kan sova antar jag. På tisdag börjar jag mitt 12:e skolår och jag är inte alls överlycklig. Visst, det ska bli kul att få träffa alla och bli skönt att få lite runtin i vardagen igen men allt de andra skulle jag mer än gärna slippa. Men jag antar att det är den här känslan man brukar ha när sommarlovet börjar ta slut. Mitt livs sista sommarlov är snart slut men jag börjar även mitt livs sista gymnasieår. Sen blir det studenten (woohoo) och så får vi väl ser vad som händer efter det.

Det är förresten ganska skönt att sova i sin egen säng igen, efter allt jobbande och så. Jag vet att jag inte skrivit så mycket om mitt sommarjobb men jag ska göra det, jag lovar. Ska göra ett litet "Trängbo Camping repotage" och berätta om hur det har varit och slänga in lite bilder och så.. men det kommer senare. :)

Nej, jag ska väl återgå till att försöka sova^^ Lite knep kan behövas, typ spikmatta och bok!? kan nog fungera. Ska bara slänga in den här bilden också, kände igen mig så otroligt och skrattade lite för mig själv när jag såg den.God natt och sov gott (förhoppningsvis)