Igår var jag och hämtade ut ett paket från indiska. Hade beställt massa fina saker så det var jättekul att paketet kom så fort, blev en liten extra julafton för mig lixom! Hade beställt skålar, en temugg, en tekanna, ett kakfat och två kuddar. Superfina grejer tycker jag! Nu ska jag försöka skriva klart min VFU-rapport men det går så fruktansvärt långsamt och dåligt. Ska göra ett litet ryck nu i alla fall, håll tummarna! 
 


/Maya
I tisdags kom jag hem efter ca 3 veckor i stockholm. Vi har haft vfu (praktik) i skolan och jag har varit hos tidningen Kurera. Under den här tiden har jag har skrivit om säsongsanpassad mat och tagit fram lite olika recept till texten. Sedan blev det även lite fler texter och recept som antagligen kommer att komma ut i tidningen senare. Ska absolut visa upp lite bilder när de kommer ut! Det ska verkligen bli superkul att se sitt arbete tryckt i en tidning. Spännande värre! Men nu är jag hemma igen och det är faktiskt väldigt skönt. Jag ska verkligen sätta igång med träningen nu efter ett litet uppehåll, men det tar ju ett tag innan man får in rutiner så får verkligen pallra mig dit nu framöver. Nu ska jag nog ta och laga lite mat till mig och Cristobal, sen blir det söndagsmys! 
 
/Maya
På det fantastiska datumet 12-12-12 förlovade jag och Cristoffer oss! Det vet typ alla redan om vid det här laget eftersom att jag är fruktansvärt seg med att uppdatera bloggen. Tänkte i alla fall lägga ut lite bilder så ni får se hur mysigt vi hade det. Vi lagade middag tillsammans och bara hade det allmänt mysigt, det var en riktigt underbar kväll! :D Självklart blev det våran favoritmat sushi. Till förrätt blev det misosoppa, vegetarisk sushi till varmrätt och sedan cupcakes med grönt te till efterrätt. <3
 

/Maya