Jahopp, det här är nog ett utav de sista inläggen ifrån mig som ett litet barn. På måndag fyller jag 18 och då blir det andra bullar. Då är jag helt plötsligt vuxen och måste ta ansvar och sånt där annat jobbigt, nu har jag inte längre någonting att skylla på..hm, det kommer bli jobbigt. Det kommer antagligen även bli en stor förändring här i bloggen. Jag kommer här framöver bara att skriva om tråkiga vuxna saker så som börsen, de dyra bensin priserna, staten som stjäl våra pengar, hur man virkar spetsdukar samtidigt som jag dricker en kopp kaffe och äter ett Mariekex. Åh så spännande.

Nej barnslig kommer jag nog alltid att vara, på ett eller annat sätt så ni behöver inte oroa er. Jag insåg precis, samtidigt som jag sitter här ovanpå en hög kläder med dammråttor upp till öronen, att jag kanske borde ta och städa lite innan helgen då den feta släkten kommer. Eller ja.. städa för mig = Flytta alla grejer från ett ställe till ett annat.

Ja som sagt, födelsedag, så vare. Nej. Kom inte på något mer att skriva om det mer än att det ska bli shhjuukt kul. (Uttalas på ett lite snobbigt stockholmiskt vis) (och ja, stockholmiskt är ett ord) (och ja, jag gillar parenteser.) Kom även på den perfekta presenten, en sån där fjärkontroll som man kan styra tiden med. Har ni sett filmen klick? En sån vill jag ha!

Hejdå.
(oj vilket tvärt slut, bäst jag slänger in en parentes till så ser det lite mer ”fylligt” ut.)
pusshej

Allt är bra när det inte är dåligt. Jag skyller på pms besvär. Det borde tamefan räknas som en sjukdom, Tänk att reklam för värktabletter kan vara så sorgliga. Annars är allt bra, jag är glad. Japp, glad!

Är tyvärr lite trött på skolan men det går nog över snart, det brukar det göra. Förra veckan kastrerade vi en katt på djursjukvården. Stackars lilla Missan. Jag och Angelica kom på att det kanske inte är något man ska springa om kring och berätta om för alla eftersom att man då kan uppfattas som en perverst sinnessjuk person som tycker sånt där är intressant (o vi pratar tyvärr utifrån erfarenhet..) men eftersom att ingen läser det här så skrev jag om det ändå. Pilutta er.

En sak jag blir irriterad på är alla dessa små påsar som dom kallar ”Nötmix”. Varför i hela världen lägger dom då i russin i dom? Russin är ingen nöt! Russin torkade jäkla vindruvor som enligt mig borde förbjudas.

Förstår om ni typ måste använda skiftnyckel för att kunna läsa det här inlägget men behövde bara skriva av mig lite.

Puss<3

Vad är det som händer. Jag har verkligen ingen motivation att plugga eller göra något annat. Jag vet att jag verkligen borde det, ta tag i läxor och mina rester. Är även stressad över projektarbetet som jag egentligen borde börja med snart. Jag har inte ens någon lust att skriva här eftersom att jag har total brist på fantasi. Kommer inte på något projektarbete och alla andra arbeten jag ska göra blir dåliga pga fantasibristen. Snälla ge mig lite motivation!

 

Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate:
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all too short a date:


Sometime too hot the eye of heaven shines,
And often is his gold complexion dimm'd;
And every fair from fair sometime declines,
By chance, or nature's changing course, untrimm'd;


But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose possession of that fair thou owest;
Nor shall Death brag thou wander'st in his shade,
When in eternal lines to time thou grow´st;


So long as men can breathe, or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.


- William Shakespeare