Nu har det hunnit hänt massa saker igen. Förra helgen fyllde jag år. Hade en jättemysig födelsedag med Cristoffer. Det enda tråkiga var att vi hade tenta på lördagen efter men så kan det vara ibland. Vicis, Nicklas och Pontus kom också och hälsade på den helgen. Supertrevligt att dom kunde komma! Vi partade lite med tjejerna i klassen och sen drog vi ut på T-baren. Där släppte någon ut pepparspray eller liknande så ambulans och polis fick komma för att några hade svimmat. Men vi klarade oss bra och hade riktigt kul innan allt hände.  Den här helgen kom mamma och Lennart på besök. Vi var på kippers och åt på fredagen och på lördagen bjöd jag och Cristo på middag. På söndagen åkte vi till Malmö på hälsomässa och sedan åkte jag och Cristoffer vidare till ikea en sväng innan vi åkte tillbaka till Kristianstad.  Mamma och Lennart stannande kvar på mässan och jobbade tills idag. I onsdags åkte jag och några i klassen på studiebesök till österlenkryddor, kollade på äppeltavlan i kivik och fikade på olof viktors. Så, det var en liten uppdatering om vad som har hänt, här kommer ett helt gäng bilder./ Maya

Här kommer ett gott, snabbt och väldigt nyttigt på min alldeles egenpåhittade proteingröt! En perfekt och mättande höstfrukost!

Mayas Proteingröt

0,5 dl havregryn
0,5 dl rågflingor
Knappt 0,5 dl Bakepro (protein för bakning och matlagning)
1-2 matskedar chiafrön
En nypa salt
Kanel
1,5-2 dl vatten

Blanda allt i en skål , micra i två minuter och rör sedan om. Detta brukar jag äta med sojamjölk och lite extra kanel. För extra lyx rekommenderas hackade äpplen till. Smaklig gröt! :D 

 
/Maya

 

Har jag inte världens gulligastge pojkvän så säg! När jag kom hem efter den jobbiga tågresan hade han köpt rosor och praliner till mig. Sötnöt! Pralinerna tog slut lite för fort tyvärr! ;D I morse var jag och Hanna på pilates, känner mig sjukt duktig som gick upp i tid! Efter det blev det lite plugg på gastro och nu sitter jag här och väntar på att Cristoffer ska komma hem så att vi kan åka och storhandla inför helgen. Sen blir det nog lite gym och tentaplugg! 
 


/Maya
sitter just nu på sj-tåget mellan Mjölby och Hässleholm. Har varit på ett snabbesök i Örebro, främst för att jobba då resten av personalen hade kickoff hemma på Syrenvägen. Hann hem efter jobbet lagom till middagen, och fick jättegod mat! Åkte till Örebro i lördags och hade oturen att hamna på ett trasigt tåg, vilket i sin tur ledde till tågbyte till ett tåg som redan var fullbokat. Sittplatser var det inte gott om så jag fick spendera två timmar på ett lortigt tåggolv. Till skillnad från sittplatser så fanns det gott om trevliga människor och jag blev till och med bjuden på fika. Inget ont som inte har något gott med sig! Idag firar jag och cristoffer 3 år tillsammans. Tiden går sjukt fort men det känns superbra! Vi firade våran dag med en jättemysig middag på kippers i fredags. Har förresten tenta på lördag så nu ska jag lägga ner mobilen och plugga lite istället:-)

/maya