Åh vilket härligt väder det är! I förrgår var jag och Cristoffer och badade. Det var årets första dopp för mig! Jättehärligt! Igår gjorde vi egna gnocchis, det var inte så svårt men det tog ganska lång tid. Gnocchi med salviasmör och karameliserade morötter! MUMS! Gjorde förresten eget focaccia bröd här om dagen. Det blev ganska bra det med. Klapp på axeln!



/Maya
Har haft en jättebra midsommar! Nicklas, Pontus och Cristoffer kom hit. Vi grillade och hade det trevligt ute på altanen. Vid 5-6 tiden kom Lollo och hennes vän Cassandra hit och vi åkte till Idas och Fredriks sommarstuga tillsammans. Där hade vi alla roligt med trevliga människor, lekar, dans och bad mm. Här kommer lite bilder!


/Maya
Då har Cristoffer åkt hem igen, han kunde bara komma två dagar den här gången. Jag har nyss lagat lite mat. Det blev pasta med en krämig sås med lite curry i. Gott blev det faktiskt! :) Och varför har jag inte kommit på det här med smoothies förut? Det är ju hur gott som helst! Jag och Cristoffer gjorde oss en varsin igår när vi kollade på film. Den på bilden är gjord på jordgubbar, basilika och lite annat gott! I morgon blir det jobb igen så ska nog bara lata mig lite ikväll. Hej hopp!



/Maya
I fredags tog Pontus och Millis (cristoffers syster) studenten. Det var jättekul att se alla studenter så glada! Åkte hem till Örebro igen i söndags och i Måndags åkte Lennart och Mamma på semester. Så nu drar "sommarjobbet" igång, om man nu kan kalla det så eftersom jag redan jobbat ett tag. Men det blir iallafall mycket jobb för mig i sommar, det ska bli roligt och bra med lite pengar! :D Så nu sitter jag här alldeles ensam..tur att jag har katterna, och fiskarna! Och Cristoffer såklart som kommer hit på helgerna!
Gjorde precis en jättegod och nyttig smoothie som jag sitter framför Tvn och mumsar på nu. Gjorde den av fryst frukt, färsk banan, turkisk yoghurt, lite lime, acai, mivitotal premium, lönnsirap och lite annat smått och gott. Riktigt mumsig blev den!



/Maya
Kom hem för ca 1,5 timme sen efter en dags jobb på marknadsafton. Roligt var det men har lite ont i fötterna nu, så blir det när man inte är van att stå och gå utan mest van att ligga i soffan. Haha. Igår bakade jag några cupcakes till Pontus som tar studenten i morgon. Det blev citroncupcakes med en klick lemon curd i mitten. Jag tyckte att det känndes sommrigt och frächt, får bara hoppas att dom gillar citron! Jobbigt annars! :P Dom blev tyvärr inte så fina som jag hade önskat eftersom att det var så varmt när jag bakade. Allt bara smälte och blev kladdigt så får verkligen hoppas att dom smakar gott ;D Nej nu är det nog dags att sova, ska åka tidigt i morgon så jag kommer i tid till studenten! :) Nattinatt!


/Maya
Nu är det sommar på riktigt och på fredag tar 92:orna studenten. Helt sjukt att det redan har gått ett år sen vi gjorde det. Förra veckan var jag hos Cristoffer och vi var bland annat på picknick i värmen. Jättemysigt var det. Idag har vi varit på marieberg och jag lyckades köpa lite födelsedagspresenter. Vi åkte hit till Örebro i förrgår och hann svänga förbi och hos Malin för att träffa gammla klassen lite. Här kommer en bildbomb på allt möjligt som har hänt. Stockholm, picknick, klassträff och den goda maten som vi åt igår (Supergoda grillspett, tzay och potatissallad med blomkål! MUMS!)


/Maya