Fortfarande inget sommarväder! Har försökt med diverse soldanser utan resultat, vet inte vad jag ska ta till nu. Jag tror att det dåliga resultatet beror på att jag ensam inte kan styra hela vädret, så se detta som ett uppmuntrande till att själva ta tag i detta problem och dansa en lite soldans varje morgon. Förr eller senare ska nog vädergudarna lyssna på oss vanliga dödliga.


Jag hade planerat att vara duktig och göra klart lite rester (nej inte matrester utan skolarbeten som inte är klara) idag men fick lite små panik eftersom att det såg ut att vara stampat jordgolv i mitt rum. Skrev några meningar på arbetet men sen blev det storstädning istället. Det var otroligt energikrävande och nu är jag helt slut. Får ta tag i resterna någon annan dag.

PUSSOCHKRAMOCHNYPISTJÄRTEN


Måste bara lägga till en liten sak, Jag hatar fästingar!
Dom är små, fula, äckliga och är antagligen inte till någon nytta alls. igår kom Snuffis (min katt)  in med en STOR fästing vid örat. en sån där riktigt mysig en med bamsekropp. Självklart fick jag lov att ta bort den eftersom att min mamma inte heller uppskattar fästingarnas existens på denna planet.
Fästingen var så stor så jag vet ärligt talat inte om jag tog bort fästingen ifrån katten eller katten ifrån fästingen. Seriöst, dom borde förbjudas!Glöm inte bort att dansa lite nu.

Återkommer faktiskt redan nu.

Det börjar bli sent men jag är inte ett dugg trött. Insåg plötsligt att jag låter otroligt bitter i 90% av alla mina inlägg, vilket inte kan vara så kul att läsa. Det är precis så som en random gubbe sa till mig på resecentrum här om dagen; det är ett nationellt drag för oss svenskar att vilja klaga av sig då och då. Bara vi får gnälla lite och så fort vi vet att någon annan har det lite sämre så mår vi bra.

Stämmer till stor del ganska bra. Därför vill jag nu pressentera den nya glada bloggen. Mer glada inlägg till folket! ;D haha


"Hellre gå på is och ha det glatt än att gå i lera och sörja"
som mamma skulle sagt. haha

Det var allt för idag. God natt <3

Det är sommarlov och jag har lovat mig själv att skriva mer här. Det är endast därför jag skriver, för att jag har lovat mig själv det. I själva verket så har jag ingenting att skriva om, absolut ingenting. Fantasi är en bristvara för tillfället, kan det ha något med den pågående finanskrisen att göra? Vem vet? Inte du och tydligen inte jag heller.

Detta kan vara dagens fråga, fundera på den ni.


Återkommer antagligen om ett tag.

Tjollahoopp.

Fasligt längesen jag skrev nu igen, skamvrå och dumstrut nästa. Det har faktiskt varit väldigt fullt upp dom senaste veckorna men nu har jag sommarlov så kommer att ha gott om tid att skriva här. För det här tillfället blir det dock inge mer för jag ska spring och göra grillspett.

Ha de bra


Dagens fråga:

Vart fan är sommarvärmen?


pusshej