Sitter här i knät på Cristoffer och har precis packat lite. Imorgon åker jag nämligen till turkiet! Ska vara där i nästan en vecka, kolla på basket VM och andra sevärdheter. Tänkte bara tala om det för alla läsare som inte finns!
Nu ska jag packa vidare.
Pussochkramochnypistjärten!
/Maya
"Inspiration (av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i), tillstånd av mental verksamhet. I talspråk har ordet kommit att betyda kreativitet (särskilt sådan som direkt är påverkad av någonting),..."

I brist på inspiration googlade jag inspiration. Ofta man googlar inspiration...det kanske var i hopp om att se något som var oerhört inspirerande. Men ack där sket jag en rö'lök.
Idag kommer kungen med familj till Örebro. Jag ska nog dissa kungen och ta en mysig dag hemma i stället, kanske plugga lite körkorts teori. Synd dock att jag måste göra knugen själv besviken, förstår att han väldigt gärna hade velat träffa mig. Klassträffen igår var supermysig iaf! Det får vi göra om. Här kommer tre bilder... jag kallar dom " Inspiration i Desperation" Volá! Haha
/Maya<3
Snart kommer mina kära vänner. Har tråkigt så lägger ut en till vacker liten bild på blommor. ;D
/Maya
Har lovat att lägga in lite bilder ifrån sommaren mm. så här kommer en liten bildkompott. Fler bilder kommer någon annan dag. :)
maräng
/Maya
GoodMooorgon!
Det är ett rackarns fult väder ute men det gör inget. Ska snart hoppa in i duschen och sen iväg och jobba en liten stund. Senare blir det klassåterträff hemma hos mig. Ska bli superkul att träffa klassen igen! kanske lägger ut bilder senare.
/Maya
Jag vill ha ett körkort! nu!
Känns som om det går jättesegt..och det gör mig lite deppig. Går på en teorikurs den här veckan iallafall så snart ska väl det falla på plats, hoppas jag. Känns som om jag har glömt hur man kör bil, känner mig lixom stressad på något skumt sätt. Men men, det är väl bara att köra tills jag vänjer mig. ^^
Idag har jag skrivit lite på mitt cv och personliga brev så snart kan jag kanske till och med börja söka lite jobb. Blir nog bra även om allt känns så långt bort för tillfället.
Äh, tjohopp. Nu ska jag springa o plocka sallad^^

/maya
Senaste händelsen, ett inlägg. För fyra veckor sen! Tji fick jag (tji, ja jag hoppas att ni vet vad det betydet, det gör nämligen inte mina kära klasskompisar! haha ) när jag skulle försöka va aktiv o börja skriva här igen! Har hänt en massa saker på fyra veckor. Dock orkar jag inte dra allt nu men kan lägga ut lite bilder senare, ska försöka att inte vänta fyra veckor igen!

"Jag är stjärnan i min egen film och dessutom författare och regissör. Jag skapar underbara roller för mig själv."Nu ska jag sova. Pussipuss
/Maya