Johan har nyss varit här och gjort en supercool pumpa till oss, så nu är vi redo för halloween! Ikväll blir det mys med tacos och i morgon ska jag på arbetsintervju. Fy vad läskigt, har aldrig varit på en sån förut... Senare i morgon ska vi på ölfestival och sen blir det halloween middag på lördag. Jag och Cristoffer har köpt jätteroliga kostymer, ska ta massa bilder.
/Maya
Måste bara säga att jag har räddat världens sötaste fågel från ett hemskt öde i Mizos (lillkattes) mage! Den var en sidensvans och den var hur fin som hellst!


/Maya
Det finns en positiv sak med att vara "ledig eller typ arbetslös", som Mange Schmidt skulle ha sagt. Själv kör jag på Emmas stil och kallar det att vara "mellan två jobb" det låter så otroligt mycket bättre. Hur som helst, den bra saken skulle jag komma till ja. Det är iallafall att man har tid att göra så mycket saker som man annars känner att man inte hinner med. Typ "pyssla" vilket jag har börjat att göra mitt emellan mina två jobb. Har målat lite och inser att det är fasligt roligt och idag har jag fifflat lite med blomkrukor. haha låter som en liten gumma men fasiken, det är kul! Har fler idéer på G till och med ;D
Så det är ett tips från Maya om ni har tråkigt, gå in på typ panduro eller någon annan rolig affär och inhandla lite roliga grejer att pyssla med. Köp inte för mycket bara, inkomsten brukar inte vara så hög när man är "ledig"! ;D

 

/Maya
God morgon! Har nyss slängt i mig lite snabb frukost och ska snart pallra mig ut på en morgonpromenad. Det är lite kallt ute men det får gå bra ändå. Ikväll blir det indisk middag här hemma med mammas jobbarkompisar. Funderar på att öva in lite ormtjusning eller något annat spännande till kvällens underhållning. Sluka svärd kanske? haha
Förresten, ta en titt på dom här coola skorna. Skulle det inte vara häftigt att gå runt med banan-tofflor eller hund-pumps. http://kobilevidesign.blogspot.com/ är designen och här har han massa mer roligt skor!
Nu blir det promenix!
/Maya
Då var jag hemma efter en dag på stan med söta vänner. Vi har varit på jobbmässa och sen har jag varit på möte med min jobbcoach. Vilken duktig arbetssökande jag är! haha. För att inte glömma att jag och Emma blev intervjuade i morse. ;D men nu ska jag hjälpa mamma att laga lite indisk mat. Göttigött.

/Maya
Idag blir jag ett år äldre och där med ett år visare, förhoppningsvis! Grattis till mig. Tog precis mitt efterlängtade körkort med, ännu ett grattis till mig. Haha (självgod? nej då..) Så nu ska lilla jag ut på vägarna och rulla! Äntligen! :D Nej nu jag ska nog ta och göra en god födelsedags efterrätt. Göttigött!
/Maya
Idag firar jag och Cristoffer att vi har varit tillsammans i ett helt år! oj vad tiden går fort :P Men nu ska vi strax ut och äta. Myspys. Lägger ut lite underbart vackra bilder! :D (snälla cristoffer, don´t kill me!)
/ Maya <3