Just nu är vi (jag, Cristoffer, Hanna, Gustav och AK) i full gång med "100 dagar utan socker". Vi är på dag 39 (inte för att jag räknar ;)) och det har gått sjukt bra hittills. Har knappt haft något sötsug alls..tills nyss! Nu när det är reklam för semlor vart man än tittar. Skulle såååå gärna vilja smälla i mig en semla, eller 10. Men det är bara att stå emot! Ska eventuellt försöka baka sockerfria semlor i helgen om jag orkar. Gjorde iallafall en kopp med varm choklad när sötsuget blev för stort, självklart utan socker. Den gjordes på Cocodream (rismjölk med kokos), 100%ig choklad, kakao och vaniljpulver. Sen toppades den med lite grädde och kokosflingor. Blev jättesmarrigt lindrade sötsuget rejält. 

 
/Maya
Då var ännu en helg över och det är dags att ta tag i hemtentan.. I fredags var det iallafall alla hjärtans dag, så vi lagade lite god mat här hemma och hade det allmänt mysigt! :D Lite meze plock blev det, väldigt gott! 

 
/Maya 
Måste bara dela med mig av min senaste besatthet - Bananplättar! Sjukt goda, nyttiga och enkla att göra, kan det bli bättre!? Helt enkelt den bästa frukosten/brunchen. Om man blandar i lite kryddor (salt, peppar, curry, vitlök, ja vad f*n man vill) och lite grönsaker så funkar de även perfekt till middag! 
 
Du behöver:
1 banan
2 ägg
1 dl havregryn
0,5 dl havregrädde (mjölk eller annan vätska funkar också)

Mixa havregryn och banan. Blanda noga med resten av ingredienserna och stek som vanliga plättar i lite fett, jag brukar steka i kokosolja! :GÖTT! 
 
 
/Maya