Då var det äntligen torsdag och långhelg. Är strax på väg till Cristoffer men måste bara fixa lite saker här hemma först. I går ringde förresten en veterinär från Ulltuna till mig och frågade hur min hund Gizmo mådde. Jag meddelade henne att han inte mår så bra då han inte existerar… men om jag någon gång skaffar en hund ska han nog få hete Gizmo, riktigt gulligt namn. Nu ska jag äta lite, igen!Kanske en framtida Gizmo? Otroligt söt iaf!
/Maya

Hemma efter några timmar på jobbet. Stängde själv första gången idag och det gick jättebra. Det är kul att träffa massa folk och vara social men ibland kommer det in en del mycket märkliga människor. En del får man nästan jaga ut ur affären, i alla fall när man egentligen skulle ha stängt för en kvart sen. Nu ska jag äta lite lasagne och packa ihop lite saker. Åker till Cristoffer i morgon för att fira midsommar och går på hans mosters bröllop. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Har aldrig varit på bröllop förut.

Nu saknar jag min mamma lite, jag behöver någon att tjata av mig lite på och nu har jag inte träffat henne på två veckor eftersom att hon och Lennart är på semester. Träffar henne igen på söndag så då kommer jag antagligen prata konstant de kommande dagarna.

Nu är nog lassagnen varm.  Nej jag har tyvärr inte gjort den själv utan värmde bara en matlåda. :P

Pusshej

Kom precis hem från jobbet och stan. Har träffat Angelica, käkat och handlat lite nödvändiga och lite mindre nödvändiga saker. Underbart väder är det ute iaf! Aj löv it! Funderar på att gå ut och klippa gräset i bikini så kanske man blir lite brun med. Tror dock inte att jag orkar med det just nu... Nej men nu ska jag ta och ringa mina vänner på arbetsförmedlingen!


Kissen får vara med på bild idag!

Pusshej

Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade! Det börjar i och för sig bli en standardfras för mig eftersom att jag uppdaterar den här bloggen lika ofta som jag är ute och joggar. Vilket tyvärr aldrig har hänt. Jag borde kanske böjar bli lite mer aktiv. Både på bloggen och fysiskt. Det skulle nog inte skada. Jag kanske till och med skulle må bra av det. Haha Nääh du…dum tanke.

Nu har jag i alla fall gått min allra sista vecka i gymnasiet och jag har äntligen tagit studenten! Grattis till mig! Tack så mycket! Studenten var helt underbar även om det var svårt att inse att jag aldrig med kommer gå på kvinnersta. Det är tydligen dags att bli vuxen nu vilket känns lite små underligt. Nu är äntligen sommaren här i alla fall, jag jobbar lite ibland och håller även på att försöka ta det där jäkla körkortet. Även om jag missade en körlektion idag. SÅ JÄVLA klantigt av mig. Men men.. Bara att köra vidare.

       
  

Nu ska jag roa mig med något annat.. vad har jag bara inte kommit på än.
Puss